Supertähtien kaupassa omat ongelmassa – siirto hiertää molempia

© Kuva: Getty Images

NBA:ssa nähtiin iso paukku, kun Kawhi Leonard siirtyi Torontoon ja Torontosta San Antonioon matkasi DeMar DeRozan. Molemmille tähtipelaajille siirto on aiheuttanut runsaasti närää.

Toronto oli pitkään yksi kärkiehdokkaista Leonardin saamiseksi riveihinsä, vaikka Leonard edustajineen ilmoitti, ettei Leonard halua missään nimessä mennä pelaamaan Torontoon. Los Angelesista kotoisin oleva Leonard on edustajiensa välityksellä myös tehnyt selväksi, että hänen halunsa on pelata tulevaisuudessa kotikaupunkinsa Lakersin riveissä. Leonardista tuleekin ensi kesänä vapaa agentti, joten Toronto saattaa menettää tähtihankintansa heti jo yhden kauden jälkeen tai yrittää kaupata hänet talven aikana, mikäli Leonard tekee selväksi, ettei hän aio jatkaa Torontossa.

DeRozan sen sijaan ilmaisi mielipiteensä siirrosta Instagramin storyssa.

– Kun kerrotaan yksi asia ja tulos on toinen. Et voi luottaa heihin. Tässä pelissä ei ole lojaalisuutta. Sinut myydään nopeasti ilman juuri mitään…Kohta ymmärrät…Älä häiritse, DeRozan kirjoitti ESPN:n mukaan.

DeRozanin harmistus kumpuaa siitä, että hänelle oli vasta joulukuussa kerrottu hänen olevan seuran tulevaisuuden kulmakivi, joka voi johdattaa heidät jontain päivänä mestaruuteen.

Oman mielenkiintonsa tuo se, että USA:n maajoukkue kokoontuu lähiaikoina minileirille. Joukkuetta valmentaa San Antonion päävalmentaja Gregg Popovich ja sekä DeRozanin että Leonardin odotetaan osallistuvan leirille.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.