Susijengi yllätti Ranskan viime kesän EM-kotikisoissa ja Ranska hakee nyt revanssia, kun joukkueet kohtaavat MM-jatkokarsinnoissa. Ranskan pelaajalistalta löytyy myös kovia NBA-miehiä.

Ranska pääsee lähtemään MM-jatkolohkoon piikkipaikalta, sillä se selvitti tiensä alkulohkosta puhtaalla pelillä. Joukkue ei aio jättää mitään sattuman varaan, vaan jatkokarsintojen kahteen avausotteluun se on nimennyt todella kovan miehistön.

Ranskan joukkueessa nähdään muun muassa Charlotte Hornetsin Nicolas Batum sekä New York Knicksin Frank Ntilikina. Mukana on myös Moskovan TsSKA:n Nando De Colo sekä Barcelonassa vahvan kauden pelannut Thomas Heurtel. Sen sijaan pitkäaikaista kapteeni Boris Diaw’ta ei ole nimetty joukkueeseen. Diaw oli viimeksi maajoukkueen ulkopuolella vuonna 2008.

Ranska kohtaa Bulgarian vieraskentällä 13.9. ja Susijengin kotonaan 16.9.

Ranskan pelaajat:
Andrew Albicy, Nicolas Batum, Fabien Causeur, Nando De Colo, Moustapha Fall, Thomas Heurtel, Edwin Jackson, Livio Jean-Charles, Axel Julien, Charles Kahudi, Alain Koffi, Lahaou Konate, Louis Labeyrie, Paul Lacombe, Mathias Lessort, Amine Noua, Frank Ntilikina
sekä Vincent Pourier.