Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen pelinrakentaja Tyler Thorntonin kanssa.

26-vuotias ja 185 senttiä pitkä Duke yliopiston kasvatti liittyy joukkueen vahvuuteen Yhdysvaltojen NAPB-liigasta, jossa hän edusti viime kauden voittajajoukkue Yakima SunKingsiä tehoin 13 pistettä, 7 syöttöä ja 4 levypalloa ottelua kohden.

– Etsimme pelaajaa joka tulee johtamaan meidän hyökkäystämme ja koko joukkuetta. Näin Tylerin pelaavan Las Vegasissa. Hän vakuutti minut siitä, että saamme joukkueeseen pelintekijän jolla on korkea pelikäsitys. Tämän lisäksi hän on erinomainen johtaja. Tyler sai kesäliigajoukkueensa näyttämään ryhmältä joka oli harjoitellut yhdessä jo pidemmän aikaa. Puhuimme Vegasissa useaan otteeseen ja hänestä jäi äärimmäisen hyvä kuva. Tyler on Alex Murphyn joukkuekaveri Duke-ajoilta. Keskustelut Alexin kanssa vain tukivat käsitystä siitä millainen pelaaja ja persoona Tyler Thornton on, Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas kommentoi seuran tiedotteessa.

– Duke-vuosien jälkeen Tyler toimi kaksi kautta Graduate Assistant roolissa Marquetten yliopistossa. Keskustellessamme pelaamisesta hän kertoi, että pelihalut kasvoivat ja hän halusi palata pelaajaksi ja jahtaamaan ammattilaisuraa. Uskon, että valmentajakokemuksesta tulee olemaan iso hyöty hänen pelaajaurallaan, Larkas päättää

Helsinki Seagullsilla on jo voimassa olevat sopimukset seuraavien pelaajien kanssa: Guillaume Boucard (CAN), Jyri Eboreime, Jesper Granlund, Timo Heinonen, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Alex Vaenerberg ja Ricky Waxlax.