Marraskuun EM-karsintaikkunaan valmistautuva Suomen naisten maajoukkue kohtaa ensi viikolla Viron kahdesti vieraissa. Tiistaina 14.8. ja keskiviikkona 15.8. Susiladies ottaa mittaa Virosta Paidessa.

Susiladiesin kesä alkoi kesäkuussa, kun Suomi matkusti nuorella kokoonpanolla Riikaan häviten MM-kisoihin valmistautuvalle Latvialle 96-46. Ottelu oli osa kansainvälistä Roosa nauha -tapahtumaa.

Nyt Susiladies on kokoontunut jälleen yhteen valmistautuen Viro-otteluiden kautta marraskuun karsintaikkunaan, jolloin Suomi saa vastaansa kotikentällä 17.11. Slovenian ja 21.11. vieraissa Romanian.

– Meillä on Viro-otteluissa karkeasti noin kymmenen pelaajaa, jotka muodostavat meidän rungon EM-karsintaikkunassa. Heidän harjoittelunsa ja joukkueena pelaamisen eteenpäin vieminen ovat pääagendat tässä vaiheessa, Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Toisena asiana meillä on muutama yliopistopelaaja, jotka eivät kouluvelvoitteiden takia päässeet mukaan kesäkuussa, joten heitä ajetaan sisään maajoukkuetoimintaan, Salminen lisää.

Susiladiesin ottelut elokuussa 2018
Ti 14.8. klo 19:00 Viro – Suomi @ Paide E-Piim Spordihall
Ke 15.8. klo 11:00 Viro – Suomi @ Paide E-Piim Spordihall