Huonoja uutisia Susijengille: Lauri Markkasta ei nähdä MM-karsinnoissa

© Kuva: fiba.com

Susijengi joutuu tulemaan toimeen ilman Lauri Markkasta, kun Suomi aloittaa syyskuussa tärkeät MM-jatkokarsinnat. Markkanen vahvistaa poisjääntinsä Ylen sivuilla.

Toiseen NBA-kauteensa valmistautuva Markkanen keskittyy harjoittelemaan seurajoukkueensa Chicago Bullsin kanssa.

– Tulokasvuosi oli fyysisesti erittäin raskas. Haluan olla paljon viime vuotta valmiimpi kohtaamaan kaikki haasteet. Peliaikaa ja sitä kautta vastuuta on tulossa lisää ja haluan olla valmis, Markkanen valottaa Ylen sivujen haastattelussa.

– Vastustajat tietävät nyt, mihin pystyn kentällä. Haluan saada vielä lisää nopeutta ja voimaa, että vastustajilla olisi vaikeuksia pysäyttää minut. Tulevat viikot ja kuukaudet ovat tärkeitä, jotta olen valmis pelaamaan koko runkosarjan hyvällä tasolla, hän jatkaa.

Markkanen kuitenkin korostaa, ettei ole jättämässä maajoukkuetta.

– Maajoukkueen edustaminen on ollut minulle aina kunnia-asia ja sitä se on myös jatkossa. Minusta on aina upeaa pelata maajoukkueessa tuttujen kavereiden kanssa ja maailman parhaiden fanien edessä.

– Saan joka kerta ekstralatauksen pelaamiseen, kun puen Suomi-paidan päälleni. Tällä kertaa MM-karsintapelien ajankohta on valitettavasti huono kauteen valmistautumisen kannalta.

Lähde: Yle Urheilu