Perjantaina voittotilinsä avannut 16-vuotiaiden poikien maajoukkue hävisi B-divisioonan EM-kisojen kolmannessa ottelussaan Bulgarialle 75-52 (39-23).

Bulgaria oli ottelun jokaisella sylinterillä parempi keräten johdon ensimmäisen puoliajan aikana. Kolmannella neljänneksellä Suomen kiri ylsi yhdeksän pisteen päähän 45-36, mutta Bulgaria otti pelin takaisin komentoonsa.

– Tänään ei ollut meidän paras päivä. Korin tekeminen oli meille hankalaa. Taisteluilme oli kohdallaan kolmannella jaksolla, siitä kiitos pelaajille, Suomen päävalmentaja Antti Koskelainen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Suomi heitti kakkosensa 9/33 (27,3%) ja kolmosensa 6/27 (22,2%).

Suomen etevin pistemies oli Aarni Korkiatupa, joka viimeisteli tilastosarakkeeseensa 22 pistettä, kolme levypalloa ja neljä riistoa. Kaksinumeroisille pistelukemille pääsi myös Valtteri Mervola (13/4/3 syöttöä/3 riistoa).

Suomi pelaa seuraavan ottelunsa maanantaina Kyprosta vastaan.