NBA-kauden otteluohjelma julkaistu – joukkueiden otteluruuhkaa helpotettu

© Kuva: Getty Images

NBA:n tulevan kauden otteluohjelma on julkaistu. Kausi käynnistyy 16.10. ja runkosarjan viimeinen kierros pelataan 10.4. Pudotuspelit käynnistyvät sen sijaan 13.4.

Kausi pyörähtää käyntiin kahdella ottelulla, kun Boston isännöi Philadelphiaa ja Golden State saa kotikentälleen Oklahoma City Thunderin.

Otteluohjelmassa on pyritty antamaan joukkueille hieman enemmän lepomahdollisuuksia. Tulevalla kaudella nähdään ennätysvähän back-to-back -otteluita, sillä joukkueet pelaavat keskimäärin 13,3 kertaa peräkkäisinä päivinä. Toisena kautena peräkkäin myöskään mikään joukkue ei pelaa neljää ottelua viiteen iltaan. Viisi peliä seitsemään päivään on yhä harvinaisempi eikä tulevalla kaudella mikään joukkue joudu urakoimaan kahdeksaa peliä 12 päivään.