© Kuva: Juha Tamminen

16-vuotiaat tytöt jyräsivät toisen puoliajan esityksellä voittoon – ”Toteutimme pelisuunnitelmaa erinomaisesti kopista tultua”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue jatkoi omaa B-divisioonan EM-kisaurakkaansa ottelulla Bosniaa vastaan. Pelin ensimmäisellä puoliskolla Bosnia vei ja Suomi vikisi, mutta tauon jälkeiset 20 minuuttia Suomi tyylitteli pistein 46-20 ja koko ottelun 73-49 (29-27).

– Käytiin tauolla pukukopissa läpi, mitkä asiat olivat olleet meille vaikeita. Bosnia vei ensimmäisellä puoliskolla 11 hyökkäyslevypalloa ja menetimme pallon ennen taukoa 11 kertaa, joten näihin asioihin oli saatava muutos. Emme olleet myöskään puolustuksessa terävimmillämme, päävalmentaja Jussi Räikkä kertoo Koripalloliiton tiedotteessa.

– Toisella puoliskolla paransimme puolustustamme, pidimme erinomaisesti huolta pallosta ja sallimme Bosnialle vain viisi hyökkäyspään levypalloa. Toteutimme pelisuunnitelmaa erinomaisesti kopista tultua.

Janette Aarnio (20/5/3 syöttöä/8 riistoa) oli Suomen kaikki kaikessa toisella puoliskolla. Kaksinumeroisille pisteille ylsivät myös Kati Ollilainen (16/6) ja Henna Sandvik (14/4).

Suomi on voittanut alkusarjassa kaikki kolme otteluaan.

– Alkusarjan kaksi pahinta vastustajaa, Valko-Venäjä ja Ukraina, tulevat vastaan välipäivän jälkeen. Huomenna palaudutaan ja treenaillaan ja aletaan juonia, miten pelaamme itsemme kahdeksan parhaan joukkoon, Räikkä päättää.

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon