Houston Rockets ja Phoenix Suns ovat käyneet pelaajilla kauppaa.

Houstonista Phoenixiin matkaavat laituri Ryan Anderson sekä takamies De’Anthony Melton. Houstonin matkalipun saivat laituri Marquese Chriss ja takamies Brandon Knight.

Anderson siirtyi Houstoniin vuonna 2016 allekirjoitettuaan neljän vuoden ja 80 miljoonan dollarin sopimuksen, muttei ole missään vaiheessa pystynyt vastaamaan odotuksiin. Viime kaudella hän tilastoi 9,3 pistettä ottelua kohden. Melton oli sen sijaan Houstonin tämän kesän toisen kierroksen varaus.

Chriss varattiin kesällä 2016 kahdeksantena pelaajana, mutta on pelannut alle odotusten. Hänen kauden keskiarvonsa Phoenixissa olivat 8,5 pistettä ja 4,8 levypalloa.

Detroitissa ja Milwaukeessa lisäksi pelannut Knight on uransa aikana tehtaillut 15,2 pisteen, 4,3 syötön ja 3,3 levypallon keskiarvot, mutta hän joutui jättämään koko viime kauden väliin polvivamman takia.