Pitkään pelikentiltä sivussa ollut Erik Murphy on aloittanut harjoitusottelut vahvasti uudessa seurassaan Frankfurt Skylinersissa.

Murphy oli pitkään ilman seuraa, kun hän irtisanoi sopimuksensa Nanterren kanssa joulukuussa, mutta teki sopimuksen Gordon Herbertin valmentaman Skylinersin kanssa kesällä. Skyliners aloitti harjoitusottelut lauantaina 79-85-tappiolla Würzburgille, mutta Murphy oli joukkueensa ykköstykki 18 pisteellä.

– Olen ollut täällä muutaman päivän ja yrittänyt tutustua joukkuekavereihin ja pelijärjestelmään nopeasti. Loppuhetkillä meillä oli aukkoja puolustuksessa. Kokonaisuudessaan tulimme otteluun hyvällä asenteella ja pelasimme intensiivisesti. Voimme olla siihen tyytyväisiä ja jatkettava työtä, Murphy totesi seuran sivuilla.

Toisessa ottelussa Frankfurt murskasi ProB:ssä pelaavan Rhöndorfin selvästi 99-36. Toisessa ottelussa Murphy kirjautti viisi pistettä. Frankfurtin toinen suomalaispelaaja Shawn Huff saalisti Rhöndorfia vastaan kahdeksan pistettä ja viisi levypalloa. Huffin ensimmäisen pelin tilastoja ei ole saatavilla.