Karhu ja Pyrintö kohtaavat harjoitusottelussa – ”Tämä on meille hyvä testi”

Korisliigan puolustava mestari Karhubasket tekee perjantaina kauden 2018-2019 ensiesiintymisen kotiluolassa, kun Sami Toiviaisen luotsaama Tampereen Pyrintö saapuu vieraaksi.

Viime viikonloppuna Karhubasket pelasi kaksi harjoitusottelua Ruotsissa. Sen jälkeen joukkue on treenannut kovaa ja onkin mielenkiintoista nähdä joukkueen iskukyky.

Karhun päävalmentaja Jussi Laakso odottaa mielenkiintoista ottelua.

– Pyrintö saapuu Kauhajoelle vielä hieman vajaamiehisenä, kun Lassi Kilpinen on vielä toipilaana ja heidän iso amerikkalaisensa Kevin Johnson saapui vasta maahan. Tästä huolimatta joukkueesta löytyy paljon kokemusta ja tulivoimaa. Ikinuori Antero Lehto, pitkästä loukkaantumisesta kuntoutunut Joonas Caven, kolmostykki Osku Heinonen antavat varmasti kovan vastuksen, arvioi Laakso Karhun sivuilla.

Eron Harris ja Jaylon Tate ovat taitavia takakentän pelaajia, jotka näin kesällä Vegasissa. Jo viime kaudella Pyrinnössä esiintynyt Kenneth Manigault on kuuleman mukaan kehittynyt erityisesti pallollisena pelaajana kesän aikana.

– Tämä on meille hyvä testi ennen ensi viikolla alkavaa BCL-karsintaa. Pääsemme edelleen kokeilemaan muutamia Ruotsin keikan jälkeen harjoiteltuja asioita sekä pyörittämään rotaatiota. Pienen loukkaantumisen kokenut Durrell Summers nähdään myös pelaavassa kokoonpanossa melkoisella varmuudella.

Lähde: Karhun kotisivut