Minnesotan tähtipelaaja ilmoitti haluavansa pois – antoi kolme vaihtoehtoa uusista seuroista

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsista viime kaudella vaihtokaupan yhteydessä Minnesota Timberwolvesiin siirtynyt Jimmy Butler on ilmoittanut haluavansa pois seurasta.

Butler on kesän aikana ilmaissut tyytymättömyytensä Minnesotassa ja erityisesti siihen, etteivät sen nuoret tähtipelaajat – Karl-Anthony Towns ja Andrew Wiggins etunenässä – ole riittävän kunnianhimoisia ja puolustusorientoituneita. Hän tapasi päävalmentaja Tom Thibodeaun kanssa ja ilmoitti tälle, että haluaa siirtyä seurasta pois.

Butler on tiettävästi kertonut Minnesotalle, että haluaa tulla kaupatuksi joko Brooklyn Netsiin, Los Angeles Clippersiin tai New York Knicksiin. Se mihin Butler haluaa siirtyä, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän päätyisi johonkin edellä mainituista seuroista. Butlerin sopimus loppuu tähän kauteen, jonka jälkeen hän olisi vapaa siirtymään, joten mikäli Minnesota aikoo saada jotain vastinetta hänestä, on heidän liikutettava hänet tämän kauden aikana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.