KTP pelasi viikonloppuna kaksi harjoitusottelua Virossa. Molemmista oli tuloksena tappio.

KTP-Basket pelasi ensimmäisen harjoitusottelun täydellä kokoonpanolla lauantaina. Isäntäjoukkue Pärnu oli parempi lukemin 89-80 (47-44).

Päävalmentaja Tomi Kaminen antoi sapiskaa varsinkin puolustuspäähän.

– Puolustuspäässä fokus oli kadoksissa. Vastustaja pääsi heittämään ja upotti varsinkin keskimatkan heittonsa todella hyvin, Kaminen kertoi seuran sivuilla.

Matt Williams Jr. esitteli heittotaitoaan 25 pisteen edestä. Myös uusin hankinta Tyrell Nelson onnistui tekemällä tilastot 17/6.

Sen sijaan Donte Thomasilla (8/4) ei ollut paras päivä. Koeajalla olevalle Kevin Langfordille (7/5) jäi paljon parannettavaa sunnuntain peliin.

KTP hävisi toisenkin ottelun Tallinnan Kaleville lukemin 92-73 (51-39).

Toisessa ottelussa edukseen esiintyi Aittakorven kaksikko Michael Pounds ja Juho Lehtoranta. Pounds pelasi kapteenin elkein ja pommitti 16 pistettä. Lehtoranta komppasi 15 pinnalla, heittäen kolmoset tarkkuudella 5/7.

– Olen pettynyt meidän esitykseen. Olemme olleet vasta vähän aikaa yhdessä, mutta ei sen yritystasoon pitäisi vaikuttaa, Kaminen murehti.

Kevin Langfordin koeaika päättyi tähän viikonloppuun.

KTP kohtaa seuraavaksi harjoitusottelussa Uudenkaupungin Korihait. Ottelu pelataan Karhuvuoren Steveco Areenalla perjantaina klo 18:30.