Veera Pirttinen ja Sofia Pelander olivat viikonlopun suomalaisnimet, kun sarjakaudet pyörähtivät käyntiin Saksan Bundesliigassa ja Ruotsin Basketliganissa. Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries aloitti kauden niin ikään vahvasti Bundesliigassa.

Chemnitzissä pelaava Pirttinen tilastoi avausottelussa joukkueensa korkeimman pistemäärän 14 ja otti lisäksi kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön 30 minuutin peliajalla. Chemnitz joutui kuitenkin taipumaan kotikentällään Hernerille 65-78 (30-37)-lukemin. Chemnitzin riveissä Camilla Grönberg tilastoi 25 minuutissa neljä pistettä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen kausi Saarlouisissa alkoi 51-63 (23-30)-tappiolla Hannoverille. Tulonen urakoi kentällä 24,5 minuuttia tilastoiden viisi levypalloa ja yhden torjunnan.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries aloitti kautensa Bundesliigassa vakuuttavasti hakien 71-44 (32-16)-voiton BG 74:stä. Mäkitalo uurasti 18 minuutissa viisi pistettä ja yhden levypallon. Äijäselle merkittiin 12,5 minuutissa kaksi pistettä, kaksi levypalloa, syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Pelander hurjasteli 22 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan, kun Norrköping avasi kautensa niukalla 75-72 (40-39)-voitolla IK Eosista. Lisäksi Pelander kirjautti yhden riiston.

– Oli ihan huippua päästä pelaamaan ja vielä kivempaa lähteä kotiin kolmen pisteen voiton kanssa. Lundissa on aina vaikeaa pelata ja tänään pelasimme joukkueena ehkä 20 minuuttia, mikä ei tietenkään ole tarpeeksi, mutta tällä kertaa se onneksi riitti voittoon. Tästä mennään eteenpäin hymy huulilla, Pelander kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Janne Hännisen valmentama Uppsala sen sijaan taipui Alvikille kotikentällään 55-70 (24-33).
Ottelutilastot