NBA:n kohupelaaja palasi joukkueharjoituksiin, haistatteli heti joukkuekavereille ja seurapomoille – ”Te v***u tarvitsette minua”

© Kuva: Getty Images

Muutama viikko sitten siirtoanomuksen seuralle antanut Jimmy Butler käväisi ensimmäistä kertaa Minnesota Timberwolvesin harjoituksissa kesän aikana. Harjoituksissa ei säästytty draamalta.

ESPN:n Adrian Wojnarowskin mukaan Butler oli erittäin aggressiivinen harjoituksissa ja haastoi sekä valmentaja Tom Thibodeaun, GM Scott Laydenin ja erityisesti joukkuekaverinsa Karl-Anthony Townsin ja Andrew Wigginsin.

– Te v***u tarvitsette minua, Scott. Ette voi voittaa ilman minua, Wojnarowski raportoi Butlerin huutaneen Laydenille kesken harjoitusten.

Butler näytti harjoituksissa taitonsa, kun hän pelasi lähinnä reservipelaajista kootulla joukkueella Minnesotan vakiopelaajia vastaan ja naulasi voittokorin sisään, jonka jälkeen hän vain poistui harjoituksista muina miehinä.

Butler kertoi haluavansa siirtyä seurasta pois muutama viikko sitten ja yhtenä syynä pidetään sitä, ettei Butler pidä Minnesotan nuoria tähtiä Townsia ja Wigginsiä tarpeeksi kunnianhimoisina.

– Olenko vaativa häntä (Townsia) kohtaan? Kyllä, sellainen minä olen. En ole joukkueen lahjakkain pelaaja. Kuka on lahjakkain pelaaja joukkueessa – KAT (Towns). Kellä tässä joukkueessa on luojan antama lahja – Wiggs (Wiggins). Kuka pelaa koviten? Minä! Minä pelaan kovaa. Pistän kroppani likoon joka päivä harjoituksissa, joka päivä peleissä. Se on minun intohimoni. Jokainen johtaa tavallaan. Se on se tapa millä minä näytän olevani tukenasi, Butler totesi ESPN:n haastattelussa.

Minnesota on yrittänyt kaupata Butleria pois, mutta ei ole vielä päässyt sopimukseen minkään joukkueen kanssa. Vaikka Butler aikoo jatkaa Minnesotan harjoituksissa, on hän ilmoittanut, ettei halua pelata joukkueessa enää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.