Koripalloliito unohti ilmoittaa seuralle ottelupäivän siirrosta – ”Kauden ensimmäinen vieraspeli tulee yllättävän nopeasti”

Keskiviikkona Korisliiga-kautensa selvällä voitolla aloittanut Tampereen Pyrintö jatkaa pelejään ripeään tahtiin, kun se kohtaa Lapuan Kobrat liigakauden toisessa ottelussaan jo perjantaina.

Vielä alkuviikosta Pyrintö oli valmistautunut pelaamaan Lapua-ottelun lauantaina, mutta Koripalloliitossa tapahtuneen sekaannuksen vuoksi lauantaista perjantaiksi muuttunut pelipäivä oli unohdettu tiedottaa vierasjoukkue Pyrinnölle. Näin ollen joukkueen ennakkosuunnitelmat laitettiin nopealla aikataululla uusiksi ja ottelu pelataan siis perjantaina.

Pyrinnön valmistautuminen perjantaiseen Lapua-otteluun on sujunut hieman sekavissa merkeissä. Alla on selkeä voitto Ura Basketista erittäin hyvän esityksen jälkeen, mutta alkuviikon hämminki pelin ajankohdan suhteen muutti joukkueen ennalta tehtyjä suunnitelmia ja lyhensi valmistautumisaikaa päivällä. Näin ollen torstaina joukkueella on vain lyhyt palauttava harjoitus sekä tulevan vastustajan läpikäymistä eilisen Ura-pelin jäljiltä. Perjantaina on luvassa vielä aamuharjoitus, jonka jälkeen iltapäivällä matka kohti Lapuaa alkaa.

Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen ei ole tyytyväinen alkuviikon aikana tapahtuneisiin muutoksiin.

– Kauden ensimmäinen vieraspeli tulee yllättävän nopeasti. Vielä alkuviikosta meillä oli 24h enemmän aikaa valmistautumiseen.

– Meidän täytyy nyt lyhyessä ajassa etsiä ja kerätä tarvittava tieto Lapuan pelaamisesta sekä heidän vahvistuksistaan. Otetaan eilisen pelin hyvät asiat mukaan perjantaille ja olemme valmiita vierasottelun voittamiseen, Toiviainen kommentoi Pyrinnön sivuilla.

Pyrinnön kokoonpano pysyy muuttumattomana keskiviikon ottelusta. Lassi Kilpinen on edelleen sivussa loukkaantumisen vuoksi, joten samalla kokoonpanolla jatketaan kuin keskiviikkona Ura Basketia vastaan.

Lähde: Pyrinnön kotisivut

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…