Yllätysuutinen – tukkanuottasilla seuran kanssa oleva NBA-tähti todennäköisesti mukana avausottelussa

© Kuva: Getty Images

Yllätyskäänteet Minnesota Timberwolvesin ympärillä eivät ota laantuakseen harjoituskauden aikana, kun kohun järjestänyt Jimmy Butler nähtäneen sittenkin avauskierroksella mukana joukkueen paidassa.

Butler ilmaisi kesällä halunsa siirtyä seurasta pois ja Minnesota on yrittänyt saada kauppaa aikaiseksi, mutta siirto ei ole vielä toteutunut. Butler oli pitkään sivussa harjoituksista, kunnes palasi värikkäästi viime viikolla mukaan harjoituksiin haukkuen heti seurajohdon, valmentajan ja kanssapelaajat. Sen jälkeen hän piti pelaajien kanssa kokouksen, jossa hän pyrki puhdistamaan ilmaa.

Butler on ollut mukana Minnesotan harjoitusvahvuudessa, ja on näillä näkymin mukana myös kauden avauksessa, kun joukkue kohtaa San Antonio Spursin, vaikka ilmoitti aiemmin, ettei tule pelaamaan enää Minnesotan paidassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.