Susijengin MM-karsintaotteluun on vielä reilut viisi viikkoa aikaa, mutta Espoo Metro Areenalla pelattava kamppailu Venäjää vastaan on jo myyty täyteen. MM-jatkokarsintojen viimeinen kotiottelu pelataan Ranskaa vastaan 21.2.2019 ja liput tulevat myyntiin 5.11.2018.

MM-jatkokarsinnat syyskuussa voitolla ja tappiolla avannut Susijengi pääsee irti kotiyleisön edessä seuraavan kerran perjantaina 30. marraskuuta, kun Espoo Metro Areenalle saapuu vieraaksi Venäjä.

Ottelun pääsyliput liikkuivat vauhdilla ja jo reilu kuukausi ennen tapahtumaa viimeisetkin paikat areenalla on myyty.

– Ottelun loppuunmyyminen jo kuukautta ennen peliä kertoo siitä, että Susijengillä on oma sijansa suomalaisen urheiluväen sydämissä. Joukkueen on helppo lähteä valmistautumaan tuleviin peleihin, kun kannattajat osoittavat tukensa näin, Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann kiittelee Koripalloliiton tiedotteessa.

– Ottelulla on valtava merkitys tiellä Kiinan MM-kisoihin ja tarvitsemme kaiken mahdollisen tuen Venäjää vastaan. Tunnelma oli erinomainen syyskuun Bosnia-Hertsegovina-ottelussa, jossa 6. pelaaja antoi joukkueelle tärkeää energiaa voiton hakemiseksi.

Susijengin ja Venäjän väliseen MM-karsintaotteluun on myyty yli 6000 ennakkolippua. Espoo Metro Areenalla on lisäksi vajaat 1000 aitiopaikkaa, joita ei ole huomioitu myyntiluvuissa.

Mikäli otteluun vapautuu vielä yksittäisiä paikkoja, niistä tiedotetaan Susijengin sosiaalisen median kanavissa.

Ranska-kohtaaminen karsintojen viimeinen kotiottelu

Venäjä-ottelun jälkeen Susijengi matkaa Bosnia-Hertsegovinan vieraaksi 3. joulukuuta. MM-jatkokarsintojen viimeiset ottelut pelataan helmikuussa, kun Susijengi isännöi Ranskaa Espoo Metro Areenalla torstaina 21.2.2019 ja kohtaa Venäjän vieraskentällä 24.2.

Ranska-ottelun lipunmyynti alkaa maanantaina 5.11. klo 12. Ottelussa on isot panokset, sillä vaikka Tshekki on jo varmistanut paikkansa Kiinan MM-kisoissa 2019, lohkossa vähintään yhden MM-kisapaikan kohtalo jää helmikuun karsintaikkunaan.