Susijengin terrieri Sasu Salin oli taas joukkueensa avainhahmoja, kun Malagan vahva alkukausi sai jatkoa Espanjan liigassa. Unkarin liigassa Alex Murphy osoitti taas monipuolisuuttaan voitto-ottelussa.

Malaga otti jo viidennen voittonsa kuudessa pelissä, kun se voitti kotikentällään Zaragozan 98-82 (42-44). Salin pussitti ottelussa 10 pistettä ja piirsi tilastoihinsa lisäksi levypallon, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen ja Matti Nuutisen Oviedo hävisi kotonaan niukasti 75-78 (40-30) Melillalle. Ahonen käväisi kentällä parin minuutin ajan tilastoiden levypallon, kaksi syöttöä ja riiston. Nuutisen saldoksi 25 minuutissa tuli yhdeksän pistettä, levypallo, kolme syöttöä ja riisto. Oviedolla on viidestä ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa vahvasti suomalaisedusteinen Frankfurt taipui Oldenburgin vieraana 69-91 (22-39). Erik Murphy kasasi kahdeksan pistettä, neljä levypalloa ja syötön. Shawn Huffin tilastoiksi merkittiin neljä pistettä, viisi levypalloa ja riisto. Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt on neljästä ottelustaan voittanut yhden.
Ottelutilastot

Unkarin liigassa Susijengin monitoimimies Alex Murphy oli vahvassa iskussa 12 pisteellä ja seitsemällä levypallolla Szolnoki Olaj’n voittaessa kotonaan Szekszardin 94-77 (47-47). Szolnoki kiipesi samalla sarjataulukon kärkeen.
Ottelutilastot

Antti Kanervon edustama Stjarnan koki kauden avaustappionsa Islannin liigassa, kun Stjarnan taipui Keflavikin vieraana 66-68 (36-30). Kanervon heittokäsi kävi 10 pisteen edestä ja käsiin tarttui myös kuusi levypalloa ja hän antoi yhden syötön.
Ottelutilastot

Lassi Tuovi pääsi nappaamaan tällä viikolla jo toisen voittonsa entisestä seurastaan. Viikolla kaatui Mestarien liigassa Besiktas ja lauantaina Strasbourg kaatoi Ranskan ProA-liigan ottelussa kotonaan Tuovin viime kauden seura Gravelines-Dunkerquen 90-84 (44-39). Strasbourgilla on seitsemästä ottelusta neljä voittoa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin valmentama Racing koki avaustappionsa Luxemburgin liigassa, kun se taipui kotonaan Amicalle 60-76 (26-43).
Ottelutilastot