Ura on tuonut Johnathan Jordanin paikkaamaan Stephen Croonen jättämää aukkoa seuraaviksi viikoiksi, kunnes Croone on jälleen pelikunnossa.

Jordanin sopimuksessa on kahden kuukauden koeaika, jonka jälkeen tilannetta katsotaan loppukauden osalta uudestaan. Kahden ensimmäisen kuukauden jälkeen molemmilla on sopimuksessa opt out –mahdollisuus. Jordan aloitti kauden Puolan liigassa KKK MOSiR:n riveissä, mutta loukkasi polvensa. Hänen kuitenkin odotetaan olevan pelikunnossa.

– John oli vuosi sitten kenties koko Korisliigan paras pelaaja, joten totta kai on kyse kovasta pelaajasta. Mikäli ei olisi viime keväänä kärsinyt loukkaantumisesta, pelaisi hän varmasti jossain Euroopan suursarjassa, kommentoi päävalmentaja Kristian Palotie Uran sivuilla.

– Pituudessa John antaa ehkä vähän tasoitusta, mutta urheilullisuudellaan, monipuolisella taitavuudellaan ja eritoten sinnikkyydellään enemmän kuin korvaa kyllä nuo puuttuvat sentit.

Jordan pelasi viime kaudella Vilppaassa yhteensä 20 ottelua, kunnes loukkaantui ja hänen sopimuksensa purettiin yhteisymmärryksessä tammikuussa. Hän tilastoi keskimäärin 18,4 pistettä, 5,2 levypalloa, 4,3 syöttöä ja 1,3 riistoa ottelua kohden.