San Antonio Spursin tähtipelaaja DeMar DeRozan alkaa sopeutua uuteen seuraansa. Laitahyökkääjän oli vaikea hyväksyä, että Toronto Raptors halusi eroon hänestä. Varsinkin, kun pelaaja itse viihtyi seurassa hyvin.

18. heinäkuuta Raptors lähetti DeRozanin Spursiin yhdessä Jakob Poeltlin kanssa. Vaihtokaupassa seura suojasi vuoden 2019 varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen varauksen ja sai vaihdossa Kawhi Leonardin ja Danny Greenin.

– Kesti hetken pystyä olemaan taas onnellinen, DeRozan kertoi ESPN:n mukaan.

Nyt 29-vuotias Los Angelesin Comptonissa syntynyt DeRozan keskittyy kirjoittamaan uransa viimeistä lukua.

– Jokainen päivä muistuttaa, että päiväni NBA:ssa ovat rajatut. Haluan ottaa niistä kaiken irti, jotta voisin kilpailla vielä mestaruudesta. Jos joku olisi kertonut minulle tulokkaana missä olen kymmenen vuotta myöhemmin, en olisi uskonut.

– Nyt on kyse kaiken opitun hyödyntämisestä. Kaiken sen minkä läpi olen kulkenut, missä olen onnistunut, epäonnistunut, mitä olen uhrannut. Kaiken tämän hyödyntämisestä ja ymmärtämisestä, että nyt on jätettävä kaikki kentälle. Kun tulee aika lopettaa, en halua katua mitään.

DeRozan on ollut alkukauden Spursin tehokkain 28,3 pisteen keskiarvolla ottelua kohti. Levypalloja hän on keskimäärin poiminut kuusi ja kerännyt syöttöjä kahdeksan.