Dallas Mavericksin 19-vuotias supertähti Luka Doncic muistaa Suomen aikaa torstaiaamuna pelatun ottelun Los Angeles Lakersia vastaan vielä pitkään. Lakers voitti ottelun pisteen erolla 114-113, mutta LeBron Jamesin pelipaita selvästi lievensi pettymystä ottelun jälkeen.

Loppusummerin soitua Doncic suuntasi kohti Lakersin pukukoppia. Kesän draftissa kolmantena pelaajana varattu Doncic odotti käytävällä tovin ennen kuin Lakersin henkilökunnan jäsen toimitti 19-vuotiaalle LeBronin pelipaidan nimikirjoituksen kera.

– Halusin aina hänen pelipaitansa. Sen saaminen oli jotain erityistä minulle, Doncic sanoi ESPN:n mukaan.

14 pistettä, viisi levypalloa ja seitsemän syöttöä kerännyt Doncic istui tämän jälkeen kopissa leveä hymy suupielissä ja LeBronin pelipaita käsissään, johon supertähti oli myös kirjoittanut nimensä lisäksi terveiset: ”Tavoittele suuruutta”.

Juttuun lisätty kommentin lähde kello 12:31.