Oklahoma City Thunderin Russell Westbrook ja Boston Celticsin Kyrie Irving olivat jälleen yön kierroksella omalla ylhäisellä tasollaan.

Westbrook iski tehot 29/10/8, kun Thunder otti vaikean alkukauden jälkeen kolmannen peräkkäisen voittonsa Charlottessa Hornetsista numeroin 111-107. Oklahoman ykkösmiehen näyttävimpiä donkkeja kelpaa ihailla jutusta löytyvästä koosteesta.

Boston Celticsin ja Milwaukee Buckin yhteenotto olivat Irvingin ja Giannis Antetokounmpon näytöstä. Kreikkalainen tahkosi 33 pistettä, 11 levypalloa ja antoi kaksi syöttöä Bucksin hävitessä Celticsille 113-117.

Irving keräsi 28 pistettä, kolme levypalloa ja tarjoili seitsemän syöttöä. Koosteessa nähdään myös kuinka Bucks-puolustus ja Irvingin omat kengätkään eivät ole pysyä 26-vuotiaan australialais-yhdysvaltalaisen takamiehen räjähtävissä suunnanmuutoksissa kyydissä.