Vilppaalla uusi debytantti tiistain finaaliuusinnassa

Rakkaat kilpakumppanit Salon Vilpas ja Kauhajoen Karhubasket iskevät yhteen tiistaina Salohallissa kello 18:30.

Liiga-avauksessa Karhu oli kotikentällään kolme pistettä parempi jatkoajan jälkeen ja se onkin Vilppaan ainoa tahra sarjataulukossa. Koossa on nyt seitsemän ottelun voittoputki ja sitä on tarkoitus jatkaa tiistaina. Vilppaan kokonpanoon tulee yksi muutos, kun PeU Basketissa kovilla tehoilla kauden aloittanut Remond Brown korvaa loukkaantumisen vuoksi rosterista poistuneen D.J. Fennerin.

I divisioona B:ssä hurjat tehot latonut 195-senttinen laituri on treenannut Vilppaan mukana koko kauden ja oli siksi helppo valinta Fennerin korvaajaksi. Nyt ei jouduta tuhlaamaan aikaa uuden laiturin etsintään eikä uhraamaan aikaa puuduttaviin kuviosulkeisiin. Brown pelasi vielä sunnuntaina Perniön paidassa Äänekosken Huimaa vastaan ja avusti joukkueen kauden neljänteen voittoon lukemin 96-80. Viidessä ottelussa Grambling Staten kasvatti teki Perniölle 34.0 pistettä, otti 11.0 levypalloa ja kokosi teholukemakseen 35.6.

Brownin ohella Vilpas esittelee pitkästä aikaa riveissään myös Susijengiin kesän aikana nousseen Henri Kantosen. Sitkeä nilkkavamma on selätetty ja Kisahallissa Kantonen väänsi jo mukavat 17 minuuttia. Heittojyvä ei ollut vielä kohdallaan, mutta Kantonen oli viikinkien kolmanneksi paras plus/miinustilastossa (+14).

Lähde: Vilppaan kotisivut