Petteri Koposen Bayern München on aloittanut koripallon Euro Leaguen kahdella voitolla ja kolmella tappiolla.

Torstaina kotimaassaan voitosta voittoon kulkeneet baijerilaiset kohtaavat kotiyleisönsä edessä turkkilaisen Darussafaka Istanbulin. Darussafaka on voittanut tähän mennessä vasta yhden kerran viidestä yrityksestään.

Edellisellä kierroksella Bayern taipui juuri turkkilaisjoukkueelle, kun Fenerbache oli parempi koriluvuin 88-84.

– Siinä pelissä Bayern pystyi hyvin haastamaan Fenerbachen aina loppuhetkille asti. Kotijoukkueella oli sen verran enemmän rutiinia, että he pystyivät pelin itselleen kääntämään, torstain ottelua Viasatille selostava Aaro Linnalaakso huomauttaa SuomiKoris-sivustolle.

Darussafaka murtui tuolloin Saski Baskonian vieraana numeroin 56-82. Bayern München puolestaan kukisti lokakuun lopulla Saski Baskonian kotonaan.

– Bayernilla on alla kaksi hyvää peliä Euro Leaguessa, vaikka he Turkissa hävisivätkin. Uskon, että joukkueen itseluottamus on kohdillaan. Ja kyllä heidän tämä peli pitää klaarata, jos aikovat sarjassa menestyä, Linnalaakso painottaa.

Euro Leaguen ainoat puhtaan pelin joukkueet viiden kierroksen jälkeen ovat Real Madrid ja TsSKA Moskova.

Viasatin lähetys Bayern Münchenin ja Darussafaka Istanbulin välisestä ottelusta alkaa torstaina 8.11. kello 20.50. Ottelua voi seurata myös Viaplaysta.