Petteri Koponen heitti komeasti 16 pistettä, kun Bayern München otti historiansa suurimman voiton Euroliigassa.

Bayern möyhensi kotikentällään turkkilaisen Darussafakan 116-70 (54-35). Bayern pisti samalla seuraennätyksen uusiksi, kun edellinen suurin voitto oli 88-68 Galatasaraysta vuonna 2013. Bayern tulitti ottelussa 18 onnistunutta kolmen pisteen heittoa ja upotti bonusrajan takaa yli 69 prosentin tarkkuudella. Koponen pussitti kaikki neljän kolmen pisteen yritystään ja molemmat kakkosensa. Tilastoihin merkittiin myös kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Voitto oli Bayerin kolmas kuudessa ottelussa.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan joutui taipumaan Valurin vieraana 92-97 (49-49). Kanervo heitti ottelussa yhdeksän pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi viisi syöttöä. Stjarnan on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot