Elina Koskimiehen American kaatoi Marika Korpisen George Masonin kauden toisessa suomalaiskohtaamisessa. Grand Canyonin Venla Varis piti joukkuettaan pystyssä onnistuneilla kolmosillaan.

NCAA-kauden toisessa suomalaiskohtaamisessa vastakkain asettuivat tappiottomasti kautensa aloittaneet Elina Koskimiehen American sekä Marika Korpisen George Mason. American vei tasaisessa kamppailussa lopulta pidemmän korren ja iski taululle lukemat 71-86 (34-39). Koskimies urakoi lähes täydet minuutit ja viimeisteli joukkueelleen tärkeät 13 pistettä, kaksi levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Korpinen joutui tyytymään 18 peliminuuttiin, joiden aikana hän heitti kolme pistettä, tarjoili yhden syötön sekä nappasi viisi levypalloa.

Venla Varis sai yliopistouransa kolmannessa ottelussa runsaasti vastuuta ja peliaikaa, kun Grand Canyon kohtasi East Carolinan. Tulokkaan heittokäsi kävi kuumana ja hän upotti ottelussa huimat viisi kolmen pisteen heittoa. Variksen viimeistelemät 17 pistettä 37 minuutissa ei kuitenkaan riittänyt pelastamaan Grand Canyonia, joka joutui taipumaan ECU:lle numeroin 47-59 (24-34).

Sara Rokkasen Toledo otti kauden ensimmäisen voittonsa kukistaessaan Ionan suvereenisti luvuin 38-84 (15-34). Rokkanen oli joukkueensa parhaimmistoa tehoillen 12 pistettä, neljä levypalloa ja viisi syöttöä 24 peliminuutissa.

Lotta-Maj Lahtisen Georgia Tech otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi Western Carolinan kotonaan selkeästi 49-84 (18-38). Lahtinen jatkoi vakuuttavia otteitaan merkkauttaen 15 peliminuutissa yhdeksän pistettä, kolme levypalloa sekä kolme syöttöä.

Ella Väätäsen tähdittämän Long Islandin kahden ottelun tappioputki sai jatkoa joukkueen hävittyä Fairfieldille luvuin 43-71 (21-26). Toista kauttaan Long Islandissa pelaava Väätänen esiintyi jälleen joukkueensa kantavana voimana uurastaen joukkueensa suurimmat peliminuutit – 33 minuutissa Väätänen upotti kuusi pistettä, riisti kerran ja haali joukkueelleen kaksi levypalloa.

Kia Vaalavirran San Franciso ei pystynyt vastaamaan Stanfordin heittosirkukseen vastustajan upottaessa 15 kolmosta ja ratkaistessa pelin nimiinsä 62-96 (31-43). Yliopistouransa toisessa ottelussa Vaalavirta moninkertaisti peliaikansa ja uurasti joukkueelleen 28 minuutissa kuusi pistettä, kolme levypalloa ja yhden syötön.

Marianne Kalinin ja Sandra Karstenin Hofstra joutui taipumaan ensimmäisessä vierasottelussaan Stony Brookille lukemin 49-77 (23-42). Kalin viimeisteli 28 minuutissa kuusi pistettä ja saman verran levypalloja. Karsten merkkautti itselleen 27 minuutissa viisi pistettä sekä kaksi levypalloa.

Nina Augustinin Robert Morris kärsi harmittavan tappion, kun Rhode Island käänsi ottelun voitokseen viimeisessä erässä ja merkkautti loppunumeroiksi 46-41 (17-19). Pisteet olivat ottelussa tiukassa ja myös Augustinin tehot jäivät vähäisiksi – tuloksena oli yksi onnistunut vapaaheitto sekä yksi syöttö 17 minuutissa.

Manhattanin vahva loppukiri ei riittänyt voittoon asti, vaan Albany onnistui säilyttämään johtonsa loppuvihellykseen saakka viimeistellen taululle lukemat 54-60 (21-36). Manhattanin Tuuli Menna heitti joukkueelleen neljä pistettä, torjui kolmesti, nappasi kaksi levypalloa sekä riisti kerran. Mennan joukkuetoveri Sini Mäkelä jäi ottelussa pisteittä, mutta merkkautti itselleen kaksi levypalloa, yhden syötön, yhden riiston sekä yhden torjunnan 11 minuutissa.