Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan yhdysvaltalaisen Jalen Jacksonin kanssa. Memphisitä kotoisin oleva 198cm pitkä Jackson edusti päättyneellä kaudella kovatasoisessa Romanian pääsarjassa pelaavaa CS Politehnica Iașin joukkuetta.

Little Rock yliopiston kasvatin ensimmäinen vuosi Euroopan kentillä sujui oikein mallikkaasti. Urheilullinen laituri ansaitsi pelaamassaan 17 ottelussa tehot 17,2 pistettä ja 5,5 levypalloa ottelua kohden, jotka riittivät siivittämään hänet aina koko sarjan korintekijätilaston toiselle sijalle.

– Tarvitsemme kokoa ja heittovoimaa, joita Jalen Jacksonin pitäisi meille myös tuoda. Se selviää pelaajan sopimuksessa olevan koeajan puitteissa. Ensimmäinen kausi Euroopassa meni Romanian pääsarjassa, jossa Jalen oli toiseksi paras korintekijä. Jalen pystyy heittämään kauempaa, mutta on samalla riittävän urheilullinen ajaakseen korille. Hänen sopimuksensa on muotoiltu niin, että hän tulee lähtökohtaisesti tuuraamaan Wayne Blackshearia tämän kuntouttaessa loukkaantumistaan. Sen jälkeen meillä on mahdollisuus päättää pidämmekö pelaajan joukkueessa vai emme,

joukkueen päävalmentaja Mikko Larkas kommentoi uuden Gulls-vahvistuksen saapumista seuran tiedotteessa.

Syntyneen sopimuksen myötä Helsinki Seagullsin sopimustilanne on seuraava:
Wayne Blackshear (USA), Christopher Ortiz (USA/Puerto Rico), Andre Hollins(USA), Juwan Staten (USA), Tyler Thornton (USA), Timo Heinonen, Tuukka Kotti, Alex Vaenerberg, Ricky Waxlax, Jesper Granlund, Sakari Laakso, Erik Waxlax ja Daniel Lindner.