Suomi varautunut Petteri Koposen liittymiseen MM-karsintoihin – ”Lentolippu ostettuna”

© Kuva: Getty Images

Susijengi kohtaa elintärkeässä MM-karsintaottelussa perjantaina 30.11. Venäjän. Petteri Koposen pelaaminen kotiottelussa on vielä epävarmaa.

Euroliigan ja FIBA:n riitojen takia Euroliigassa ei ole pelitaukoa maajoukkueikkunan aikana ja Koposen Bayern München kohtaa torstaina 29.11. Tel Avivissa paikallisen Maccabin. Päävalmentaja Henrik Dettmann kertoi STT:n haastattelussa, että Koposen mahdolliseen tuloon on varauduttu.

– (Perjantaina) aamulla lähtee lento Tel Avivista kello 6.40. Meillä on lentolippu ostettuna. Se voi tietysti jäädä käyttämättä, mutta ei se siitä jää kiinni, Dettmann paljasti STT:n mukaan.

Edellisissä karsintaikkunoissa Venäjän on saanut joihinkin peleihin Euroliigassa pelaavat tähtensä mukaan ja nytkin karsintarinkiin on nimetty yhdeksän TsSKA:n ja Himkin pelaajaa. Nähtäväksi jää päästävätkö venäläisseurat jälleen tähtensä maajoukkueen mukaan.

Euroliigaa hallinnoivan ECA-yhtiöihin kuuluu myös EuroCup, mutta karsintaotteluiden aikaan siinä on parin viikon tauko, joten EuroCupissa pelaavat Sasu Salin, Erik Murphy sekä Shawn Huff saapuvat todennäköisesti Susijengin avuksi.

Lähde: STT