Chicago Tribune raportoi, että historiallisen rökäletappion jälkeen Chicago Bullsin pelaajat harkitsivat harjoitusten boikotointia.

Pelaajat olivat pohtineet, etteivät saapuisi harjoituksiin lainkaan. The Athleticin mukaan Lauri Markkanen ja Robin Lopez etunenässä kommentoivat, että joukkue saapuisi harjoitushallille. Lopulta pelaajat saapuivat hallille, mutta kertoivat valmentajalle haluavansa pitää pelaajien kanssa keskinäisen tapaamisen, jonka jälkeen valmentajat voivat liittyä kokoukseen mukaan. Pelaajat puhdistivat ensin keskenään ilmaa, jonka jälkeen asioita puitiin läpi valmentajien kanssa.

Viikon verran päävalmentaja Jim Boylen on ottanut joukkueen ohjat räväkästi käsiinsä. Boylenin mukaan pelaajat eivät olleet tarpeeksi hyvässä kunnossa ja veti kovia harjoituksia kesken joukkueen vieraspelikiertueen. Lisäksi hän on kritisoinut pelaajien yritystä ja taisteluilmettä. Viikonlopun nöyryyttävässä 77-133-tappiossa Boylen vaihtoi kahdesti kerralla koko Bulls-viisikon. Erityisesti toinen vaihto pari minuuttia toisen puoliajan alusta keräsi paljon kritiikkiä, mutta Boylen selitti vaihtoa sillä, että pelaajat olisivat tuoreempia seuraavan päivän harjoituksissa. Niitä harjoituksia ei kuitenkaan lopulta pidetty.

Chicago kohtaa seuraavaksi ensi yönä kotikentällään Sacramenton.