Yhdysvaltojen miesten NCAA:ssa viikonloppuna Tomas Murphyn Northeastern ”Huskies” palasi voittojen tielle ja Hannes Pöllä pääsi minuuteille, kun Oklahoma otti ylivoimaisen voiton.

Tomas Murphyn Northeastern pesi kasvonsa alkuviikon Syracuse-tappion jälkeen pieksemällä Oaklandin kotikentällään 83-92 (32-48). Vahvaa toista kauttaan pelaava Murphy tehtaili aloitusviisikossa neljä pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä 23 minuutissa.

Hannes Pöllä ja Oklahoma puolustivat Wichita Staten kumoon loppunumeroin 48-80 (27-35). Pöllä käytti ansaitsemansa kahdeksan peliminuuttia erinomaisesti, heittäen puhtain tarkkuuksin kuusi pistettä, repien kolme levypalloa ja torjuen vastustajan heiton kerran.

Edon Maxhuni ja Long Beach State joutuivat toteamaan Fresno Staten paremmakseen loppulukemin 71-92 (32-42). Maxhuni pelasi vaihdosta vartin, jonka aikana hän heitti kaksi pistettä ja noukki kaksi levypalloa.