Koripallon Euroliigassa on torstaina edessä yksi loppuvuoden odotetuimmista otteluista, kun Espanjan jättiläiset Real Madrid ja Barcelona kohtaavat Madridin WiZink Centerissä.

– Ei tätä peliä pelata pelkästään kentällä. Kyllä nämä ottelut ovat faneille erittäin tärkeitä kamppailuja, Viasatille ottelua selostava Ura Basketin valmentaja Kristian Palotie huomauttaa SuomiKoris-sivustolle.

Real Madridin saldo tämän syksyn Euroliigasta on yhdeksän voittoa ja kaksi tappiota. Barcelonalla puolestaan voittoja on kuusi ja tappioita viisi.

– Realin peli paranee ottelu ottelulta. Barcelonan otteissa on sen sijaan nähtävissä tyypillistä ailahtelua. Pelin taso ei ottelun sisällä pysy välttämättä samanlaisena, Palotie painottaa.

Real Madrid voitti edellisessä Euroliigan ottelussaan Anadolu Efesin niukasti kahdella pisteellä. Barcelonalla on alla kaksi tappiota. Katalonialaiset ovat hävinneet niin Buduconostille että Euroliigaa tällä hetkellä johtavalle Fenerbahcelle.

– Kyllä minun papereissani Real on tämän ottelun selkeä ennakkosuosikki, Palotie alleviivaa.

Kiihkeä ottelu alkaa Madridissa kello 22 Suomen aikaa ja sitä on mahdollista seurata suorana lähetyksenä Viasatilta ja Viaplaysta.