Kesällä Chicago Bullsin kanssa 1+1-vuotisen ja 40 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen tehnyt Jabari Parker on jo matkalla pois seurasta.

Chicago hankki loukkaantumisista kärsineen Parkerin riveihinsä kesällä ja siirto aiheutti jo tuolloin runsaasti hämmennystä. Viime kaudella Bulls oli NBA:n yksi heikoimmista puolustuspään joukkueista eikä Parkeria tunneta puolustuspään avuistaan. Lisäksi hänen suosimalle nelospaikalle oli jo ennestään tunkua Lauri Markkasen ja Bobby Portisin ollessa ykkösvaihtoehdot sille tontille. Chicagosta lähtöisin oleva Parker sai vastuuta Markkasen ja Portisin ollessa loukkaantuneena, mutta kaksikon paluun myötä peliminuutit ovat olleet kortilla ja viime ottelussa hän käväisi kentällä ainoastaan neljän minuutin ajan. Parkeria peluutettiin myös kolmospaikalla, mutta siinäkin hän on pudonnut nokkimisjärjestyksessä Justin Holidayn ja Chandler Hutchisonin taakse.

Chicagolaisen Sun-Timesin mukaan Parkerin asenne harjoituksissa on ollut heikko, ja seura on yrittänyt vähentyneellä vastuulla viestittää, että siten pelaat kuten harjoittelet. Vähentyneen vastuun myötä Parkerin edustajat ja Bulls ovat aloittaneet jo keskustellut mahdollisesta siirrosta muualle. ESPN:n mukaan useat seurat ovat kiinnostuneita hankkimaan hyvän koritekijän riveihinsä.

Parker on tällä kaudella tilastoinut keskimäärin 15,8 pistettä, 7,1 levypalloa ja 2,3 syöttöä ottelua kohden.