Lauri Markkanen johdatti Chicagon yllätysvoittoon – ”Meillä on mahdollisuus voittaa kenet tahansa”

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Lauri Markkanen pussitti 23 pistettä, kun Chicago Bulls nousi 98-93-voittoon 21 pisteen tappioasemasta San Antonio Spursia vastaan.

Spurs asteli puoliajalle kotiyleisönsä edessä 62-43-johdossa, mutta Bulls oli päättänyt, että joukkue ei taivu helposti vieraskentällä. Bulls onnistui pakottamaan Spursin menetyksiin ja hiljalleen ero kaventui. Reilu kaksi minuuttia ennen loppusummeria Markkasen kääntöhyppyheitto tasoitti ottelun.

Bobby Portisin kakkonen ja Markkasen tutkaparin Kris Dunnin kuusi peräkkäistä pistettä viimeistelivät voiton Bullsille, joka katkaisi kolmeen otteluun venyneen tappioputkansa.

Bullsin sankarit olivat Markkanen ja Dunn. ”Finnisher” esitteli koko arsenaalinsa tehtaillen läheltä ja kaukaa 23 pistettä, seitsemän levypalloa, yhden syötön, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa. Dunn väänsi 24 pistettä, seitsemän levypalloa ja kolme syöttöä.

– Osoittaa paljon sydäntä, että tulee takaisin tuollaisesta takaa-ajoasemasta. Jos pelaamme tuolla tavalla, niin meillä on mahdollisuus voittaa kenet tahansa, Markkanen kommentoi Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Bulls kampesi voitolla itäisen konferenssin jumbopaikalta toiseksi viimeiseksi. Bulls on voittanut tällä kaudella seitsemän peliä ja hävinnyt 23.

Lakersin ja Charlotten ottelussa nähtiin harvinainen temppu, kun sekä LeBron James (24/12/11s) että Lonzo Ball (16/10/10s) ylsivät tripla-tuplaan. Edellisen kerran vastaava temppu nähtiin NBA:ssa vuonna 2007. James Harden ylsi niin ikään tripla-tuplaan (32/12/10s) Houstonin hakiessa Memphisistä vierasvoiton.

NBA:n jumbojoukkue Phoenix otti yllätysvoiton kaataessaan Minnesotan Devin Booker 28 pisteen voimin. Paul George (32) oli jälleen terävänä Oklahoma Cityn napatessa voiton Clippersistä. Orlando voitti Utahin ja Detroit katkaisi Bostonin voittoputken.

NBA:n viime yön tulokset:
Orlando-Utah 96-89
Charlotte-Lakers 100-128
Detroit-Boston 113-104
Memphis-Houston 97-105
San Antonio-Chicago 93-98
Oklahoma City-Clippers 110-104
Phoenix-Minnesota 107-99

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!