Petteri Koponen oli avainroolissa, kun Bayern München jatkoi puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Sasu Salinin ja Malagan vahva kausi Espanjan liigassa sai jatkoa komealla voitolla kärkijoukkue Barcelonasta.

Koponen pussitti 14 pistettä, kun Bayern kaatoi kotonaan kärkiottelussa ALBA Berliinin 83-81 (45-43). Koponen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies heti yli 400 NBA-ottelun kokemuksen omaavan Derrick Williamsin jälkeen. Susijengin takakentän maestro kasasi tilastoihinsa myös kaksi levypalloa. Bayern on voittanut kaikki 11 otteluaan Bundesliigassa.

– Tärkeä voitto perjantain Euroliiga-pelin jälkeen ja pidimme itsemme puhtaalla pelillä Bundesliigassa. Meillä on nyt kova ohjelma, kun ensi viikolla on taas kolme peliä ja sitten aatonaattona cupin peli taas ALBAa vastaan. Toivottavasti jaksetaan painaa, Koponen pohti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Vahvasti suomalaisvetoinen Frankfurt Skyliners nappasi makoisan 95-89 (79-79, 46-41)-jatkoaikavoiton Mitteldeutscheristä. Erik Murphy kuului jälleen Frankfurtin tehomiehiin 15 pisteellä, kuudella levypallolla, kolmella syötöllä ja kahdella torjunnalla. Shawn Huff komppasi kahdeksalla pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Gordon ja Daniel Herbertin valmentama ryhmä paranteli asemiaan nousten jo pudotuspelirajan tuntumaan.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins taipui vieraskentällä Ludwigsburgille 70-82 (24-38). Crailsheim on sarjassa viimeisenä voitettuaan yhden ottelun tällä kaudella.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm joutui tunnustamaan Bayern München II:n paremmakseen 70-76 (35-36). Ulm on eteläisessä lohkossa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Salin juhli kovaa voittoa

Espanja liigassa Salin oli kellistämässä sarjakärki Barcelonaa aiheuttaen sille kauden toisen tappion Malagan voittaessa kotonaan 78-73 (37-34). Salin heitti ottelussa kahdeksan pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Voitolla Malaga nousi jo Barcelonan kantaan jaetulle toiselle sijalle.

– Loistava tunnelma hallissa! Vähän meni tiukaksi jossain vaiheessa, mutta onneksi saimme käännettyä pelin aina takaisin itsellemme ja saimme lopulta voiton kotiin, iloitsi Salin makoisaa voittoa.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Roope Ahosen ja Matti Nuutisen Oviedo kärsi 76-98 (30-36)-vierastappion Corunalle. Ahonen tilastoi 11 pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja torjunnan. Nuutinen paranteli edelleen loukkaantumistaan. Oviedo on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Kanervo jälleen tehokkaana

Antti Kanervo jatkoi vahvoja otteitaan, kun hän avitti 23 pisteellään Stjarnanin Islannin cupissa jatkoon voittamalla Hamarin 104-89 (51-42). Hän kaunisteli tilastoriviään myös levypallolla, kahdella syötöllä ja kolmella riistolla.
Ottelutilastot

Jamar Wilson toipui viisaudenhampaan poistosta ja oli sivussa Lietkabelisin kokoonpanosta, mutta se ei joukkueen tahtia haitannut, kun Lietkabelis jatkoi vahvoja otteitaan Liettuan liigassa nappaamalla 76-70 (36-36)-voiton Utenos Juventuksesta. Lietkabelis on Liettuan liigassa kolmantena.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior pääsi juhlimaan voittoa Israelin liigan ottelussa, kun Ironi Ness Ziona päihitti Hapoel Holonin vieraskentällä 88-78 (40-45). Lee nosteli kuusi pistettä ja otti yhden levypallon. Ironi Ness Ziona on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot taipui vieraskentällä Starogard Gdanskille 90-100 (47-50). Sopot pitää sarjataulukossa jumbosijaa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin valmentama Racing voitti Luxemburgin liigan ottelussa T71:n selvästi 93-67 (45-40). Racing on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot