Tartossa 16. helmikuuta järjestettävän Korisliigan ja Viro-Latvia-liigan All Stars -ottelun pelaajaäänestys on käynnistynyt. Yleisö pääsee äänestämään tähdistöjoukkueiden aloitusviisikot ja ensimmäinen äänestyskierros päättyy 31.12.2018.

Korisliigan pelaajistosta valittava tähdistöjoukkue kohtaa Viro-Latvian liigan tähdistöjoukkueen lauantaina 16. helmikuuta Tartossa. Suomen ja Viro-Latvian joukkueeseen valitaan kumpaankin 12 pelaajaa, joista aloitusviisikko määräytyy annettujen äänien perusteella. Joukkueiden päävalmentajat valitsevat loput seitsemän pelaajaa.

Ensimmäisessä vaiheessa 17.12.–31.12. yleisö voi äänestää kaikista Korisliigan pelaajista pelipaikoittain suosikkejaan kohti tähdistöottelua. Vuodenvaihteen jälkeen selvillä on pelipaikoittain kymmenen eniten ääniä saanutta pelaajaa, joista äänestetään aloitusviisikko otteluun. Toinen kierros on käynnissä 3.–13.1.2019.

Äänestykseen >

Tähdistöottelussa joukkueiden päävalmentajina nähdään valmentajat, joiden joukkueet ovat sarjojensa johdossa 1.1.2019. Korisliigan tähdistöjoukkueen valmennustiimin täydentää sarjassa toisena olevan joukkueen valmentaja. Joukkueiden järjestys määräytyy voittoprosenttien mukaan.

Korisliigan joukkueen päävalmentajan paikassa on tiukasti kiinni sarjakärki Salon Vilppaan Joonas Iisalo, joka on johdattanut Vilppaan kymmenen pisteen karkumatkalle ennen Tampereen Pyrintöä ja KTP-Basketia.

Tarton Yliopiston urheiluhallissa pelattavan tähdistöottelun lipunmyynti on käynnissä. Korisliigan kautta tulee myyntiin matkapaketti, joka sisältää matkat Helsingistä Tartoon ja takaisin sekä otteluliput.

Viime vuonna Viron ja Latvian liigojen keskinäisessä tähdistöottelussa Tallinnassa oli peräti 5000 katsojaa.