Uudenkaupungin Korihait katkaisi joulutauon kunniaksi kuuden ottelun mittaisen tappioputkensa Turun palloiluhallissa. Siipirikkoinen Ura Basket kaatui lopulta koriluvuin 83–100 (46–46).

Korihailta lauantaina esiin nousi käsi lämpimänä ollut Marius Van Andringa. Van Andringa mätti peräti 26 pistettä upottaen seitsemän kolmen pisteen heittoa.

Van Andringa ei ollut suinkaan ainoa onnistuja vierasjoukkueen leiristä. Myös viisi muuta pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pisteluvuille. Stephon Jelks (12/10), Brandon Conley (16/13) ja Bryan Coleman (15/12) tehoilivat tupla-tuplan mieheen.

Kovasti tasoitusta loukkaantumisillaan antaneen Uran paras oli jälleen Avery Woodson (22/3/10s). Lisää säikähtämisen aihetta tuotti Fiifi Aidoon (8/5/6s) loukkaantuminen juuri ennen puoliaikataukoa. Aidoo vielä tosin palasi parketille päätösneljänneksellä muutamaksi minuutiksi, mutta ei enää pystynyt auttamaan joukkuettaan nousemaan voittoon.