NBA:n tämän kauden All Star -ottelu pelataan Charlottessa. Nyt faneilla on mahdollisuus antaa oma äänensä suosikkipelaajilleen.

Fanit voivat äänestää kummastakin konferenssista kahta takakentän sekä kolmea etukentän pelaajaa. Äänestysaikaa on tammikuun 21. päivään saakka. Fanit voivat äänestää suosikkejaan joko NBA:n kotisivujen tai NBA appin kautta. Tähdistöottelun aloittajat julkaistaan 24.1.2019 ja NBA-joukkueiden päävalmentajat äänestävät muut joukkueiden jäsenet.

Fanit voivat äänestää suosikkiaan joka päivä, mutta tammikuun 3., 4., 10., 11. ja 21. yksi ääni vastaa kahta ääntä. Fanien äänet painavat 50 prosenttia tuloksissa ja pelaajien omat äänet sekä median antamat äänet vaikuttavat kummatkin 25 prosenttia äänisaaliiseen.

Kaksi konferensseistaan eniten ääniä saanutta pelaajaa nimetään joukkueensa kapteeneiksi ja he saavat valita joukkueensa aloittajista ja vaihtopelaajista huutoäänestyksellä.

All Star -viikonloppuun kuuluu totutusti myös julkkisten sekä ensimmäisen ja toisen vuoden pelaajien ottelu, jossa Lauri Markkanen oli viime kaudella mukana. Lisäksi mitellään taitokilpailussa, kolmen pisteen heittokilpailussa sekä donkkikilpailussa.

Markkasta ja muita pelaajia pääset äänestämään täältä.