Chicago Bulls on tehnyt ensimmäisen siirtonsa pelaajamarkkinoilla, kun se lähetti kokeneen Justin Holidayn Memphis Grizzliesin joukkueeseen.

Vaihtokaupassa Bulls saa MarShon Brooksin, Wayne Seldenin sekä Memphisin vuosien 2019 ja 2020 toisen kierroksen varausoikeudet.

Holiday käväisi Bullsissa jo kaudella 2015-16, mutta siirtyi sen jälkeen New Yorkiin kunnes palasi vapaana agenttina kesällä 2017. Bulls-paidassa Holiday tehtaili keskimäärin 10,9 pistettä, 3,8 levypalloa, 2,1 syöttöä ja 1,21 riistoa ottelua kohden. Hän on urallaan pelannut myös Philadelphiassa, Golden Statessa ja Atlantassa.

Brooks on pelannut viisi kautta NBA:ssa New Jerseyssä, Brooklynissä, Bostonissa, Golden Statessa, Lakersissa ja Memphisissä. Hän on tällä kaudella tilastoinut keskimäärin 6,6 pistettä ja 1,6 levypalloa.

Selden on kolmannen vuoden pelaaja, joka on pelannut New Orleansissa ja Memphisissä. Hän on tällä kaudella merkkauttanut keskiarvoikseen 5,4 pistettä, 1,4 levypalloa ja 1,1 syöttöä.

Vaihtokaupan myötä Bulls asetti Cameron Paynen waiver-listalle.