San Antonion konkari laittoi piste-ennätyksensä uusiksi

© Kuva: Getty Images

LaMarcus Aldridge äityi hurjaan iskuun viime yönä johdattaessaan San Antonion voittoon. Denverin vahva meno meno jatkui vahvana läntisessä konferenssissa.

33-vuotias Aldridge mätti peräti 56 pistettä, kun San Antonio voitti kotonaan Oklahoma Cityn. Pistemäärä oli samalla Aldridgen pitkän uran korkein. Kahdelle jatkoajalle venyneessä ottelussa OKC:lta Paul George heitti 30 pistettä ja Russell Westbrook merkkautti 24 pisteen, 13 levypallon ja peräti 24 syötön tripla-tuplan.

Tripla-tuplaan ylsi myös Denverin tähti Nikola Jokic (18/14/10s), jonka johdolla Nuggets kukisti Clippersin ja jatkaa läntisen konferenssin piikkipaikalla. Miami takoi peräti 18 onnistunutta kolmen pisteen heittoa joukkueen jyrätessä Bostonin yli ja Sacramento onnistui laajalla rintamalla peräti seitsemän pelaajan yltäessä kaksinumeroisiin Detroit-voitossa.

NBA:n viime yön tulokset:
Miami-Boston 115-99
Denver-Clippers 121-100
San Antonio-Oklahoma City 154-147
Sacramento-Detroit 112-102