Sofia Pelander ansaitsi viime kierroksen tupla-tuplallaan nimityksen Ruotsin liigan kierroksen tähdistöviisikkoon ja vahvat otteet saivat jatkoa viikonloppuna suurseura Alvikin kaadossa. Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries veti pidemmän korren Helmi Tulosen Saarlouisista.

Viime kierroksen viikon joukkueeseen valittu Pelander oli jälleen huippuvireessä Norrköpingin hakiessa komean päänahan sarjakolmosesta Alvikista. Pelander heitti 22 pistettä, otti neljä levypalloa, antoi yhden syötön ja riisti kertaalleen 84-60 (44-23)-voitossa. Norrköping on sarjassa kuudentena.

– Aika huikea peli koko joukkueelta. Meillä oli syyskaudella vähän loukkaantumisia ja se söi vähän joukkuetta, mutta nyt kaikki alkavat olla kasassa ja olemme päässeet treenaamaan hyvin yhdessä, ja nyt se näkyi sitten myös kentällä, kun pääsimme yllättämään Alvikin heidän kotihallissaan. Juuri tämän takia korista haluaa vain pelata ja pelata. Ihan parasta, Pelander hehkutti.
Ottelutilastot

Janne Hännisen valmentama hävisi Visbyn vieraana 60-83 (37-39). Uppsala on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Mäkitalo tehokkaana Saksassa

Mäkitalo oli joukkueensa avainhahmoja 19 pisteellä, kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla Donau-Riesin voittaessa Saarlouisin 93-72 (43-37). Äijänen auttoi joukkuettaan yhdellä levypallolla. Tulonen oli jälleen Saarlouisin parhaimmistoa merkkauttaen yhdeksän pistettä, levypallon ja syötön. Donau-Ries on Bundesliigassa seitsemäntenä ja Saarlouis viimeisenä sijalla 11.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen ja Camilla Grönbergin Chemnitz hävisi vieraskentällä sarjakärki Marburgille 52-65 (24-35). Grönbergin tilastosarakkeisiin merkittiin viisi pistettä, levypalloa, syöttö ja riisto. Pirttinen koristeli tilastoriviään monipuolisesti neljällä pisteellä, kuudella levypallolla, kahdella syötöllä, neljällä riistolla ja torjunnalla. Chemnitz on kymmenentenä.
Ottelutilastot

Anniina Äijänen palasi pelikentille

Espanjan liigassa Anniina Äijänen teki paluun lyhyen loukkaantumisen jälkeen, muttei pystynyt auttamaan Sedis Basquetia voittoon Avenidan vieraana. Sarjakärki Avenidia piti pinnat selvällä 71-48 (45-26)-voitolla. Äijäsen ainoaksi tilastomerkinnäksi 13 minuutissa jäi yksi levypallo. Sedis Basquet on neljäntenä.
Ottelutilastot

Anissa Pounds pääsi juhlimaan kauden kolmatta voittoa Espanjan Liga Femenina 2:ssa Maristas Corunan voittaessa ADBA Avilesin 85-70 (44-25). Pounds esiintyi jälleen hienosti 14 pisteen, neljän levypallon, neljän syötön ja riiston saldoilla. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen KR piti kärkipaikkansa, vaikka hävisi jatkoajan jälkeen 83-91 (80-80, 41-46) Stjarnanille. Kesänen tehoili komeasti 10 pistettä, kaksi levypalloa ja kuusi syöttöä.
Ottelutilastot