NBA:n supertähti pelaa asiantuntijoiden mukaan kaikkien aikojen kovinta kautta: ”Ei jum*lauta, eihän tuo ole mahdollista”

© Kuva: Getty Images

Houstonin heittävä takamies James Harden pelaa loistavaa kautta NBA:ssa. Unibetin Triplatupla -podcastin asiantuntijat Ville Mäkäläinen ja Miika Särmäkari pitävät Hardenin kautta hyökkäyssuuntaan jopa yhtenä kaikkien aikojen kovimmista.

Harden johtaa NBA:n piste per peli -tilastoa, jonka lisäksi hän on myös heittänyt eniten kolmen pisteen heittoja tällä kaudella (213). Harden on pelannut tällä kaudella peräti 35,7 piste per peli -keskiarvolla. Seuraavana tilastossa oleva Anthony Davis on eri kymmenluvulla 29,7 pisteen keskiarvolla.

– Onko hän (Harden) pelaamassa jopa yhtä kaikkien aikojen kovinta kautta, jos puhutaan henkilökohtaisella tasolla ja nimenomaan hyökkäyssuuntaan? Tai ylipäätään kyllähän hän vetää sitä joukkuetta voitosta voittoon myös, Mäkäläinen kyseli Triplatupla-ohjelmassa MC Särreltä (Särmäkarilta).

Särmäkarin mukaan Harden pelaa ehdottomasti uransa parasta kautta.

– Voidaan ajatella, että (Michael) Jordanilla on ollut 1980-luvun lopussa ”se” kausi, Kobella (Bryant) on ollut vuonna 2006 ”se” kausi, ja nyt Hardenilla on ”se” kausi, jossa nähdään tällainen heittävän takamiehen riemukulku.

– Suuri ero on siinä, että Harden heittää moninkertaisesti kolmosia, joita nämä muut tyypit eivät, kun pelityyli on muuttunut niin paljon. Se on sairas määrä kolmosia. Sitä on ilo katsoa, Särmäkari kehui.

Houston on läntisessä konferenssissa viidentenä. Harden on ottanut tällä kaudella todella paljon tärkeitä ratkaisuheittoja. Tällä hetkellä tuntuu, ettei miehelle löydy pysäyttäjää NBA:ssa.

– Samalla ihailen, mutta samaan aikaan tekisi mieli oksentaa sille, miten Houston ja Harden pelaavat. Toisaalta minun pelikäsitys ja -ymmärrys ei vain riitä ymmärtämään, mitä hän (Harden) tekee. Ja sitten taas toisaalta minulla on se, että ei jum*lauta, eihän tuo ole mahdollista, mitä tuo tuolla tekee koko ajan, Mäkäläinen hehkutti.

Kuuntele Triplatuplan viimeinen jakso täältä. Jaksossa käsitellään myös Lontoossa nähtyä NBA-iltaa sekä kotimaisen Korisliigan tuoreimpia käänteitä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.