Korisliiga palaa Vantaalle 10 vuoden tauon jälkeen

Helsinki Seagulls kohtaa lauantaina  Korisliigan runkosarjaottelussa Kaarinan Ura Basketin Vantaan Energia –areenalla. Ottelu tulee olemaan osana perinteikästä jo 20. juhlavuottaan juhlivaa RICOH-junioriturnausta.

PuHu-junioreiden toiminnanjohtaja Jorma Kuparinen kertoo mistä ajatus tuoda Korisliiga-ottelu Vantaan Energia -areenalle sai alkunsa.

– Tammikuun RICOH-turnaus on 20. järjestämämme turnaus. Jo vuosi sitten päätimme, että haluamme huomioida juhlaturnauksen jollain erityisellä tavalla. Sitten syntyi ajatus siitä, että olisiko meidän mahdollista tarjota kaikille 3000 turnausvieraallemme Korisliiga-ottelu turnauksemme päänäyttämöllä Vantaan Energia Areenalla, Kuparinen kertoo Seagullsin tiedotteessa.

– Luonnollisesti käännyimme Seagullsin puoleen, koska seurojen välillä on tehty muutenkin yhteistyötä aiempina vuosina. Oli hienoa, että Seagulls innostui heti ajatuksesta ja kaikista käytännön järjestelyistä saatiin sovittua helposti. Odotan innolla tulevaa ottelua ja toivon, että Areena saadaan täyteen turnausvieraita ja muita Seagulls-faneja, Kuparinen jatkaa.

Edellisen kerran Vantaalla on pelattu Korisliigaa tammikuussa 2008. Silloin parketilla nähtiin mm. herrat Scottie Pippen ja Petteri Koponen.

Seagullsin toimitusjohtaja Sauli Silvonen odottaa innolla tulevaa tapahtumaa.

– PuHu on ollut yksi monista aktiivisista pääkaupunkiseudun seuroista, joiden kanssa Seagulls tekee yhteistyötä. Tämä oli mahtava idea ja olimme alusta asti innolla mukana. On aina hienoa nähdä PuHulaisia Gulls-katsomossa tai muissa koristapahtumissa ja seura tekee myös vuosittaisen turnauksensa suhteen upeaa työtä.

– Kiitokset jo tässä vaiheessa myös Korisliigalle ja Kaarinan Ura Basketille, että päästään tapahtumaa mutkattomasti järjestelemään. Tavoitteena on täyttää Vantaan Energia Areena jälleen kerran korisfaneilla ja tehdä tästä viihdyttävä koko perheen ottelutapahtuma.

Ottelu alkaa lauantaina 26.1. kello 19:30 Vantaan Energia Areenalla.

Lähde: Seagullsin tiedote