NBA:ssa Chicago Bulls hävisi toisen peräkkäisen ottelunsa, kun Bulls taipui kotikentällään Lou Williamsin johdattamalle Los Angeles Clippersille 106-101. Lauri Markkanen tehtaili 13 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

Avausneljänneksen kuuluessa vierasjoukkueelle, Bulls nappasi tahtipuikon käpäliinsä toisen neljänneksen aikana ja johti parhaimmillaan puoliajan jälkeen tusinalla. Päätösneljänneksellä johto suli ja siirtyi hiljalleen Clippersille.

Vajaa pari minuuttia ennen loppusummeria Bulls oli pisteen johdossa 96-97, mutta Lou Williamsin upottama kolmonen virheen kera varmisti, että vierasjoukkue pääsi juhlistamaan voittoa.

Markkasen illan saldo oli 13 pistettä, yhdeksän levypalloa, kolme torjuntaa ja yksi riisto. Pelitilanneheittonsa suomalainen upotti 4/13 ja kolmosensa 3/7. Markkanen sivusi samalla seuraennätystä upottaen kolme tai enemmän kolmosta kuudessa peräkkäisessä ottelussa.

Bullsin etevin pistemies oli Zach LaVine (29/4), joka sai Markkasen lisäksi apuja Bobby Portisilta (18/14) ja Jabari Parkerilta (15/4). Clippersin tehomiehet olivat Williams (31/10/10 syöttöä) ja Tobias Harris (29/8).

James Harden (35) ja Kawhi Leonard (32) kävivät kovaa kaksintaistelua, joka lopulta kääntyi Hardenin sekä Houstonin eduksi. Blake Griffinin 35 pistettä eivät riittäneet voittoon Dallasia vastaan, kun Luka Doncic (32/8/8s) lähenteli tripla-tuplaa. Giannis Antetokounmpo iski taululle monipuolisen tilastorivin (34/14/3s/3r/3t) Milwaukeen päihittäessä Charlotten. Denver jyräsi laajalla rintamalla Phoenixin ohi, vaikka Devin Booker nakutti Sunsille 35 pinnaa. Karl-Anthony Townsin 33 pistettä olivat laiha lohtu Minnesotalle, kun Utah nappasi kotikentällään voiton.

NBA:n viime yön tulokset:
Orlando-Washington 91-95
Brooklyn-New York 109-99
Cleveland-Miami 94-100
Chicago-Clippers 101-106
Houston-Toronto 121-119
Memphis-Sacramento 96-99
Dallas-Detroit 106-101