Vahvassa myötätuulessa vuoden 2019 aloittanut Kauhajoen Karhu Basket voitti jälleen, tällä kertaa Turussa. Kaarinan Ura Basket kaatui Kupittaan Palloiluhallissa lukemin 75–99 (36–56).

Tappio oli Uralle jo yhdeksäs peräkkäinen. Hallitseva Suomen mestari Karhu Basket sen sijaan marssii viiden voiton putkessa.

Karhu Basket ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla. Tarkasti heittänyt vierasjoukkue kasvatti eroa tasaiseen tahtiin. Vasta kolmatta peliään kauhajokelaisten riveissä pelannut Cameron Jones tulitti jo puoliaikataukoon mennessä 16 pistettä.

Toinen puoliaika oli numeroiden valossa tasaisempi. Voitosta Ura ei kuitenkaan enää onnistunut taistelemaan, vaan Karhu Basket piti johtoasemansa koko ajan riittävän suurena.