Syksystä asti Saksan Bundesliigan ja Eurocupin Frankfurt Skylinersiä edustanut Susijengin ison pään runkopelaaja Erik Murphy, 28, siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella Espanjan ACB-liigaa pelaavaan Manresaan.

Murphy täyttää Manresasta lähteneen serbilaituri Nikola Dragovicin jättämän aukon.

– Tahdon kiittää valmentajiani ja Frankfurt Skylinersiä mahdollisuudesta pelata täällä. Nautin todella ajastani seurassa, fanien kannatus oli huikeaa, joukkuetoverit ympärilläni ainutlaatuisia. Toivon pelkkää hyvää Skylinersille kauden loppuun, kiittää Murphy Frankfurt Skylinersin tiedotteessa.

Murphyn uusi seura Manresa kuuluu Espanjan liigan keskikastiin. Joan Peñarroyan valmentama Manresa on voittanut pelaamastaan 18 runkosarjaottelusta kymmenen ja nousi kuluvaksi kaudeksi ACB-liigaan sijoituttuaan viime keväänä Espanjan kakkosliigan toiselle sijalle.

Manresa kohtaa seuraavassa ottelussaan sunnuntaina 3. helmikuuta kotikentällään Valencian.