Lauri Markkaselle huomattava kunnianosoitus

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkanen on valittu NBA:n tähdistöviikonlopun nousevien tähtien peliin.  Markkanen osallistui peliin myös viime vuonna.

Nousevien tähtien pelissä pelaavat NBA:n ensimmäisen ja toisen vuoden pelaajat. Ottelussa joukkueet on jaettu USA:n ja Maailman joukkueisiin. Maailman joukkuetta tähdittävät muun muassa bahamalainen viime kesän ykkösvaraus Deandre Ayton sekä huimaa tulokaskautta pelaava slovenialainen Luka Doncic sekä viime vuoden tulokas australialainen Ben Simmons. USA:n joukkueeseen on valittu muun muassa viime kauden komeetat Donovan Mitchell, Jayson Tatum ja Kyle Kuzma sekä tämän vuoden tulokkaana väläytellyt Trae Young.

USA:n joukkue:
Jarrett Allen, Marvin Bagley III, Lonzo Ball, John Collins, De’Aaron Fox, Jaren Jackson Jr., Kyle Kuzma, Donovan Mitchell, Jayson Tatum, Trae Young

Maailman joukkue:
OG Anunoby (Iso-Britannia), Deandre Ayton (Bahama), Bogdan Bogdanovic (Serbia), Luka Doncic (Slovenia), Shai Gilgeous-Alexander (Kanada), Rodions Kurucs (Latvia), Lauri Markkanen (Suomi), Josh Okogie (Nigeria), Cedi Osman (Turkki), Ben Simmons (Australia)