Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

© Kuva: Getty Images

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

Bayern piti pintansa kotikentällään ottamalla jatkoajan jälkeen 90-86 (80-80, 29-34)-voiton Euroliigan kärkijoukkueesta. Koposen tilastoriviin kirjattiin neljä pistettä, yksi levypallo ja kolme syöttöä. Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

EuroCupissa suomalaisten pelit sujuivat tappiollisesti.

Sasu Salinin Malaga taipui tiukkojen vaiheiden jälkeen Valencialle 69-72 (45-35). Salin saalisti ainoiksi tilastomerkinnöiksi kolme levypalloa. Tappiosta huolimatta Malaga on jo varmistanut jatkopaikkansa, vaikka jatkolohkoa on jäljellä vielä yksi kierros. Voitolla Valencia varmisti lohkovoiton ja Malaga tulee sijoittumaan lohkossa toiseksi. Myös Malagan neljännesvälierien vastustaja on tiedossa, kun se kohtaa E-lohkon voittaja ALBA Berliinin.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin sekä Shawn Huffin Frankfurt sen sijaan taipui kotonaan Ulmille 68-83 (39-48). Huff kasasi kuusi pistettä, kaksi syöttöä ja riiston. Frankfurt on EuroCupin jatkolohkossaan viimeisenä ilman voittoja.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa voittamalla lohkon kärkijoukkue Virtus Bolognan 83-80 (43-44). Strasbourg taistelee tiukasti jatkopaikasta ja on lohkossaan kuudentena tasapisteissä neljäntenä olevan Oosteden ja viidentenä majailevan Neptunas Klaipedan kanssaa. Mestarien liigan lohkovaiheesta on pelaamatta enää yksi kierros ja Strasbourg kohtaa päätöspelissä Oostenden vieraskentällä.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin Lietkabelisin viimeisetkin jatkohaaveet Mestarien liigassa valuivat, kun se hävisi kotonaan AEK Ateenalle 65-84 (37-40). Voittokaan ei olisi tosin riittänyt, kun samaan aikaan Antwerp varmisti neljännen jatkopaikan voittamalla kotonaan Dijonin. Wilson kasasi ottelussa yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Antti Kanervo oli Stjarnanin ykköspyssy 22 pisteellä Stjarnin kaataessa Islannin liigassa Thorin vieraskentällä 98-79 (51-45). Kanervon tilastorivi täyttyi myös yhdellä levypallolla ja kahdella syötöllä. Stjarnan on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote