NCAA:ssa Tomas Murphyn Northeastern katkaisi Yhdysvaltojen yliopistojen tämän kauden pisimmän voittoputken selättämällä Hofstran.

CAA-konferenssissa Tomas Murphy ja Northeastern nappasivat toisen peräkkäisen voittonsa, kun Huskies pieksi kotikentällään Hofstran 61-75 (29-37). Murphy keräsi 19 minuutissa tilastosarakkeeseensa kuusi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston.

Voitolla Northeastern katkaisi Hofstran peräti kuudentoista ottelun mittaisen voittoputken. Voittoputki on ollut tämän yliopistokauden pisin ja CAA-konferenssin otteluissa tappio oli Hofstralle sen ensimmäinen.

Andre Gustavsonin Richmondin hyökkäys takkusi pelin ratkaisuhetkillä, kun Spiders joutui tyytymään 66-58 (30-35) -tappioon La Sallea vastaan Atlantic 10 -konferenssissa. Gustavson pelasi aloitusviisikossa 24 minuuttia, joiden aikana hän keräsi kaksi pistettä, viisi levypalloa, kaksi riistoa, yhden syötön ja yhden torjunnan.

Edon Maxhunin Long Beach State hävisi UC Irvinelle viimeisten sekuntien voittoheitolle 82-80 (38-35). Yhdessätoista minuutissa kuusi pistettä, syötön ja riiston itselleen kirjannut Maxhuni meinasi nousta yliopistonsa sankariksi säkittäen kulmakolmosellaan Long Beach Staten yhden pisteen johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä enää alle minuutti.

Big Sky -konferenssissa Lassi Nikkarinen ja Montana State hävisivät Montanalle niukasti 83-78 (46-48). Nikkarien pelasi neljännen peräkkäisen ottelunsa aloitusviisikossa keräten neljä pistettä ja kaksi syöttöä 17 peliminuutissa.

Southland-konferenssissa Samuli Niemisen Stephen F. Austinin kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi, kun Sam Houston State veti pidemmän korren loppunumeroin 72-94 (34-58). Nieminen pelasi aloitusviisikossa 23 minuuttia heittäen kaksi pistettä ja hakien yhden levypallon.

Big West -konferenssissa Tuukka Jaakkola ja Cal Poly hävisivät selkeästi CSUN:lle 65-83 (33-45). Jaakkola sai peliaikaa viisi minuuttia nostaen kaksi pistettä ja tarjoillen yhden syötön.

WCC-konferenssissa Remu Raitasen San Francisco hävisi vahvasta toisesta puoliajasta huolimatta Saint Mary’sille 80-86 (30-47). Raitanen haki yhden levypallon ja jakoi kaksi syöttöä viidessä peliminuutissa.

Big 12 -konferenssissa Hannes Pöllän Oklahoma kaatui vierasottelussa West Virginialle 71-79 (26-33). Pöllä pelasi ottelussa neljä minuuttia heittäen vapaaheittoviivalta kolme pistettä ja repien kaksi levypalloa.