Chicago Bulls kärsi NBA:ssa 125-120-kotitappion New Orleans Pelicansille. Lauri Markkanen kaapi ottelussa kasaan hurjan tupla-tuplan 30 pistettä ja 10 levypalloa.

Ensimmäisen puoliajan ollessa kotijoukkueen hallintaa, Pelicans juoksi ohitse vieden kolmannen neljänneksen 27-17-. Bulls roikkui vielä pelissä mukana, mutta Julius Randlen kaksi peräkkäistä kolmosta veivät eron kolmeentoista 113-100 ja kotijoukkueen loppukiriltä loppui aika kesken kellosta.

Markkanen oli joukkueensa paras pistemies tehtaillen 30 pistettä, 10 levypalloa ja kaksi syöttöä pelaamassaan 41 minuutissa. Pelitilanneheittonsa suomalainen pussitti 10/19, kolmosensa 5/10 ja vapaaheittonsa 5/5.

Markkasen lisäksi Bullsilta erottui Zach LaVine (28/8/7 syöttöä), kun taas Pelicansin kärkinimiin kuuluivat Randle (31/7) sekä Jrue Holiday (18/6/11 syöttöä).

Muissa otteluissa Giannis Antetokounmpo oli jälleen pitelemätön heittäessään 43 pistettä Milwaukeen voittaessa Washingtonin. Luka Doncic nakutteli tripa-tuplan (19/10/11s) Dallasin kukistaessa Charlotten. James Harden tykitti 36 pistettä Houstonin napatessa voiton Sacramentosta ja Golden State jätti San Antonion vaille mahdollisuuksia. Voittoihin ylsivät myös Brooklyn ja Utah.

NBA:n viime yön tulokset:
Brooklyn-Denver 135-130
Chicago-New Orleans 120-125
Milwaukee-Washington 148-129
Dallas-Charlotte 99-93
Utah-Phoenix 116-88
Sacramento-Houston 101-127
Golden State-San Antonio 141-102